Over ons

Elke dag een verse maaltijd met heerlijke ingrediënten

Heeft u geen tijd of hebt u gewoon geen zin om te koken? Bent u op zoek naar een lekker alternatief? Dan bent u bij Thuiskost aan het juiste adres. Wij leveren verse maaltijden bij u aan huis. Heeft u zin in een lekker kommetje soep en daarna een lekker stukje vlees of vis met wat puree of rijst?

Bij Thuiskost bereiden we van verse ingrediënten een lekkere dagmenu. Ik hecht veel belang aan de kwaliteit van mijn maaltijden, daarom wordt elk ingrediënt met de juiste gaartijd bereid. Om dan vers gekoeld bij u gebracht te worden, zo kan u de maaltijd opwarmen wanneer u dit wenst

Maar wij gaan nog een stapje verder. Bij ons is iedere klant uniek. Wenst u een bepaald dieet ( zoutarm, diabeet, vetarm, lactose intolerant,…) of ben u eerder een kleine of grote eter, wij zorgen ervoor. 

We hechten niet alleen veel belang aan de versheid van onze producten, ook hygiëne en veiligheid zijn bij ons van het allergrootste belang. We volgen daarom de strengste hygiëne  (HACCP) en Corona-normen, zodat alles veilig verloopt.

Aangezien de natuur mij aan het hart ligt , gebruik ik zoveel mogelijk herbruikbare energie en wil ik de afvalberg zoveel mogelijk beperken, daarom worden de gerechten op herbruikbare borden geserveerd.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en verse maaltijden voor u te bereiden!

Martine,